Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

japanese gameshow



       fruarna          åh             

  fruarna mäts   m
                                     e
                                         l l
                                              a n   männens munskydd
         fingrarna

                                  värde$tegen och   färg5an

                                                          fyrtiotalet
                                               åh      sjutiotalet
                                                                tiotalet     åh

       

  utrymmet grönfiltreras

        ur
        jodtabletterna
  strålar    z'z,zz'zzzz'z,z'}    åh


  åh väderleken
       målar tv-flygplan med eftersläpning
  i kristrecksrandighet   åh   overklighet
       flyter bilarna i hamn

      drömmarna dör i förskolan
  döden dödar tid mellan videosnuttarna åh

  konsten uppträder i fritt fall
    konstigt                                  z'zz,z'
 


  yenruset  
                  judopandan
                                        kimonoenergin   åh   toshiba 
                                        bränslestavarna   sumopoesin

  allt förvandlas till en     ●                        

  där det händer <--vänder   
      kommer åh tillbaka

  innan det tar               slut

    





                                               åh











Fri vers av alfa VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-02 20:06



Bookmark and Share


  johan sandén
Knark smakar som kyckling ungefär? :)
2012-12-13

  Daniel_78 VIP
denna var galen, och jag snurrar runt på golvet i tvflimmer
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén