Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kan tala om hur man ska skriva, skapa..


Skapar olika..

Att andra ska tycka
ge kritik
är "lite konstigt"
vi är ju unik..


För alla som skriver
skapar sitt..
jag skapar mitt
och du skapar ditt !!







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-02 19:28



Bookmark and Share


  berxper
Ja, alla är vi unika..och har olika smak!
Fin dikt!
2011-04-04

  mjuk
Håller absolut med. Alla är unika. Tummen upp :))
2011-04-03

    ej medlem längre
Absolut! Men det är roligt med respons på det man skriver, annars kunde det ju ligga kvar i "datorbyrålådan".
2011-04-02

  Linda CH VIP
Bra tänkt! Men att ge kommentarer är upplyftande.
2011-04-02

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2011-04-02

  Ninananonia VIP
Vi är alla unika!
Vi har alla rätt att skriva det vi vill!
Bra!
2011-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Precis! Som jag ser det är detta med att kommentera något helt annat än att kritisera.
Om någon vill att jag ska ändra på det jag har skrivit så är ju den personens kritik inte konstruktiv utan destruktiv. Dessutom är det ju inte längre min dikt om jag ändrar på den.
Vem är det för övrigt som bestämmer vad som är bra och vad som är dåligt? En samling besserwissers och självutnämnda experter?
Själv hatar jag och tar totalt avstånd från sådant dravel som exempelvis skrivarkurser.
Låt hundra blommor blomma och krossa konformismen!
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP