Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen




den lilla drömmen
drömdes aldrig levande

rymdes aldrig
den växte sig för stor
till och med för stor för en dagdröm

hamnade i skuggor där kyla bor
sjönk ihop i sitt egenvärde
tynade och bleknade

Men

ännu lever saknad
saknad av det som är orimligt




Fri vers av sunnanvind
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-04 19:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och mycket igenkännande skaldat!
2015-03-12

    snöö
Så fint skaldat. Glad över att se dina ord igen! Du kan ju skriva så berörande.
2015-03-06

  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2015-03-05

  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2015-03-05

  walborg
En mycket vacker text -
2015-03-04

  RitaBrunner
Den sortens saknad känns väl igen!
Bra skaldat!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind