Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett rim i den här dikten. I'm amazed.


Andetag


De andetag jag lyssnar efter
känner fylla min nacke
mina öron
min mun

Den salta smak
som strömmar från din hud

I ett rum bara för känsla
bara för andetag
och svett

De sprängande muskelmassor
tyglade av skinnet
som darrar och värker
rycker
brinner


Ett krig
mellan viljor
söta vita liljor

En avgrund
mellan länder


Stannar upp


Jag är framme
men inte där

Balanserar på en knivsegg
känner andetaget i nacken

förflytta vikten framåt




Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-03 20:24



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
med ljudrim så finns det nog ca fem
det är mest ord som liknar varann som får fram flytet
mun/hud...värker/länder

alltså inte greetingcard varianten hjärta/smärta

Be well,
LPWJ
2011-04-04

  Nikatta
Extremt nära, nästan bara ett andetag borta.
Skickligt!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug