Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ständigt, varje vår..


Nu ska det bantas..

Våren sätter igång människor
för då ska det bantas
och tidningar fyller sina sidor
med bantningstips
dom säljer säkert mycket nu..
Tycker det är knepigt, och konstigt
för det är ju viktigt för kroppen
att alltid, året om
leva sunt och försöka hålla vikten








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-09 23:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-04-11

  Linda CH VIP
Jag håller med dig! Tidningarna skulle kunna skriva om viktigare saker än att tjata om samma grejer år från år. Äta nyttigt och röra på sig året runt är sunt.
2011-04-11

  ULJO
Vikten är ovesäntlig. Det är vad du stoppar i dig som är det viktiga. Rätt kost och lagom med motion.
2011-04-11

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2011-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Det ska man få göra som man vill med utan att bli utsatt för ma-SS-medias nazistoida propagandabombardemang.
"Varje år är det likadant", som PF Commando sjöng.
Jag HATAR när folk lägger sig i hur jag ser ut och hur mycket jag väger.
Det samhälle är SJUKT där andra har mer problem med min vikt än jag själv har.
Det är viktatur och Fettstapo. Kanske mynnar det ut i the Kilocaust.
2011-04-10

  Järnkatten
Tsss....nja, gör vad känns bra för dig...
2011-04-10

  Ninananonia VIP
Ja! Det känns fel att banta chocka kroppen att leva på svält , för att sen packa på sig vikten igen. Bantning borde förbjudas :) Hi,hi!
2011-04-10

  aol
låttatt säga, men jag vill bara njuta av nuet,
vikten är vad den är,
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP