Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska sitta vid stranden..

När sommaren
gör entre
ska jag sitta
vid stranden och se
på båtar
som seglar förbi
min dröm
att få segla i..
ska njuta doften
av salt
ja allt som finns
överallt..







mare
















Fri vers av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-05 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här låter skönt, hoppas att din dröm besannas!


/Ann
2011-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
2011-04-05

  Bibbi VIP
Hoppas Din önskan blir uppfylld.
2011-04-05

  ULJO
Ingen dum sysselsättning
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP