Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud

Din hud mot min

Tårar som torkat mot din kind

Jag har famlat som en blind

Ramlat genom natten

Jag gav allt men hamnade ändå bredvid

 

Nu rämnar murarna

Alla ord forsar som floder i uppror

Alla känslor på en gång

Otygliga vingar

Fladdrande skuggor

Våra händer formar nya världar

Så, stanna kvar

Du, det ordnar sig om vi vill 

 

Stanna

Här

Inatt

Innan morgonen kommer

Kommer vi hem

Inatt stannar vi hud mot hud

Vi kommer tillsammans

 

På bussen tillbaka

Tidig gryning

Du tittar ut

Ser mörkret ge vika

Du har stannat i känslan

Den har stannat kvar…




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 22:42



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefin. Som en sång med näst sista stycket som refräng :-)
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg