Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50 våningar ner

Förvirrningen drar mig närmare.

Den stora sömnen kommer.

Gatans brus där nere,

hörs knappt här uppe,

här, vid kanten.

 

Hundra meter ner.

Kanske ännu mer.

Vem vet när ögonen sluts,

när själen är vriden ut och in.

när allt omöjligt blir verklighet.

Jag kastar mig upp.

För att kunna falla ner.

 

Vinden, kylig,

en smekning som ett sista adjö.

En kall sjunkande känsla,

när tiden rusar förbi.

 

En kall dag i mars,

då våren lurar oss varje timma.

Snö i luften, vem vet när regnen kommer.

Regnen som tvättar gatorna rena.

Regnen som gör oss fria igen. 




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 23:27



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Läser och önskar nästan att det avr jag.. Fast jag hoppar fallskärm just nu.. Faller sakta nedåt men vet att det kommer fast mark under mina fötter till slut..

Vackert, hårt och sorgligt skrivet..
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg