Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

 

Tiden rinner 

forsar fram


Jättelika vågor av skeden

far mig förbi


På stranden står jag 

väntandes översköljd av

vindpinad tidsstorm

Drömmandes att ögonblicken

stannar upp i sitt brusande


Tillåta mig rymma

till en annan dimension

ett gömställe mellan ordning och kaos


 © Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-04-05 22:01



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text. Nog känns det så ibland. Sökandet efter en plats där tiden står stilla.
2011-05-26

  Stjärnöga
Ofta rinner tiden bara iväg
men ibland står den stilla..
en klocka utan visare..

ett rum för våra drömmar..

så vackert du skaldar
älskar:

"Tillåta mig rymma
till en annan dimension
ett gömställe mellan ordning och kaos"
2011-05-18

  Linda CH VIP
Jag menar skeden som i betydelsen; tidsavsnitt, tidsperiod, period, epok, era, tidrymd, stadium, fas. Skeenden hade faktiskt funkat också men då hade betydelsen ändrats en aning.
2011-04-12

  Sommarnattsljus
Jag tycker att bilden är otäck, eftersom ögonen är det känsligaste jag vet. Sedan undrar jag om du missat ett "e" eller om jag bara inte riktigt förstår. Det är i raden "Jättelika vågor av skeden", där undrar jag om du menar skeenden? Hur som helst en stark och fin text, med ett innehåll som jag gillar och en fin form! Tack! S
2011-04-12

  Michaela Dutius
Hela texten är underbar - och slutorden kommer jag att bära med mig - länge
2011-04-11

  Janne
Vilar mina ögon
på denna underbara
text ,känner ett tidlöst
varande i stunden när jag
läser dina ord min vän,
fin bild som talar för sig
ytterligare...
2011-04-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
skarven emellan ordning, og kaos, skarven emellan tillblivelse og varande. Dimmigt i dess dimension av drömmar.

Chaos, självaste urvarelsen i universums allt, i gudinnas egna öga, med blick så skarp, ordning likt unisont, spirandes ut galant.

titta dig bara i ögona, in i dig själv.
Allt du behöver, finns där.
2011-04-07

  Anna*
Härlig bild =0) och längtan efter en annan dimension där tid inte styr! Applåder ♥
2011-04-06

    ej medlem längre
Där fick du till ännu en juvel
2011-04-06

  Ninananonia VIP
Fint att ha en sådan plats att rymma till. :)
2011-04-06

  Lennart Bång
Må du hitta det stället! Fin dikt
2011-04-06

  PPQ
underbar
2011-04-06

  lisa"puzzle"svensson
åh, fint!
2011-04-06

  Järnkatten
Mycket fint skrivet, den platsen vill vi nog alla finna emellanåt....
2011-04-05

  aol
så fint skriftat, ja för i slutändan blir det praktiska opraktiskt
2011-04-05

  Lena Själsöga Keijser
ja... tiden... denna maktkonstruktion... det finns vacker tid... till intighet drömmer
och det är ju det du skriver

tack

du skriver djup
du öppnar hjärttanken
2011-04-05

  Magnus A
Tänk om det finns fickor i tiden
där alla sammanhang är tydliga.
Jag vill hitta en sån rastplats.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP