Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att tänka på..

Att glädjas
över andras glädje..
visar på god självkänsla

Den som räcker
ut sin hand till hjälp
äger ett varmt hjärta..

Bry sig om..
när andra går förbi
visar på empati..

Sluta aldrig kämpa
för den som är svag
världen behöver många fler..







mare












Fri vers av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-09 15:05



Bookmark and Share


  ULJO
Du har så rätt. Om alla skulle följa dina visdomsord skulle världen vara fri från krig och elände.
2011-04-11

    ej medlem längre
Så sant, så sant!
2011-04-10

    eva m h
Klokt och fint skrivet
2011-04-10

  Heikki Hellman
Ofta lättare sagt än gjort!
2011-04-10

  Janne
Så fina omtänksamma
rader som du delar
med dig,ger sköna
eftertankar...
2011-04-09

  Ninananonia VIP
Många :)
2011-04-09

    Yarissa
Så sant så...
2011-04-09

  Lennart Bång
Tänk om alla kunde lyssna på dessa få men fina ord!
2011-04-09

  Järnkatten
Du har insikter, om ändå alla hade dom skulle världen vara så mycket bättre...
2011-04-09

  Linda CH VIP
Fint skrivet!
2011-04-09

  Bringebruden
Kloka ord...
visar på insikter
2011-04-09

  Bibbi VIP
"Given och eder skall varda givet!"
2011-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Du har rätt.
Men det börjar här: Luk 10:38-41.
2011-04-09

    AA VIP
Mycket bra och talande text. // AA
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP