Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsens tid..

Nu när vårens
tid är här
blir så många
väldigt kär..

Knoppar brister
och slår ut
precis som kärlek
gör till slut..

Solens ljus
och värmens glöd
penslar hjärtan
mera röd..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma, berörande är dina ord!


/Ann
2011-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Att bli förälskad är meningslöst.
2011-04-07

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-07

  Lars E Jönsson
Snyggt rim, man kan även bli förälskad i en god glass
2011-04-07

  ULJO
Härligt om kärleken
2011-04-07

  Ninananonia VIP
Underbara vår! :) Fint!
2011-04-06

  Linda CH VIP
Härlig varm text. Gillar :))
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP