Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla, slå dig fri. Slå dig blodig om du måste. Du är värd något bättre...


Din våldtagna hjärna & du och hon dödar oss alla långsamt

I din våta ögonvrå
Ser jag spåren
Av dina smutsiga hemligheter
De du försöker gömma för världen
Under vitt pulver

Vi kan kalla det snö

Det svider
Att se på när du försöker stentvätta rent
Din sönderstuckna själ

De ihoprullade sedlarna
Bränner hål i din våldtagna hjärna
Du dödar allt och alla som kommer i din väg
I den eviga jakten på att hålla liv i din älskarinna

Vi kan kalla henne lina

Det gör ont
Att veta att hur mycket jag än förlåter
Allt du hackat sönder och skitat ned
Eller försöker tvätta bort dina syntetiska ziplockförpackade tårar

Så blir du aldrig ren




Fri vers av Line W
Läst 398 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-06 02:23



Bookmark and Share


    Ann JM
Otroligt bra och skrivet. Blir berörd, saknar ord.
2011-10-21

  Niara
sanslöst bra och exakt i sin beskrivning med, av något som liknar skit. Och maktlösheten som anhörig är ju nästan ännu värre.. för ingen kan ju bära nån annan. (fast man ibland får lust att banka nått i huvudet på dom eller skrika i sorg och vanmakt för att få dom att höra: men en kidnappad hjärna hör ju inte mkt alls.. suck..)
2011-04-12

  Lenie
Träffsäker ... otroligt bra
2011-04-10

  VampyrÄngel
Så fruktansvärt,
fruktansvärt bra skrivet.
2011-04-06

  Junitvillingen
Grymt stark och smärtsam text. Tragiskt när det går så långt att någon fastnar i ett beroende som förstör precis allt. Du lyckas med råge gripa tag i mig som läsare, orden gör ont - för det du skriver om är tyvärr alltför mångas verklighet.
2011-04-06

  Lennart Bång
Så sorgligt när de vi älskar fastnar i beroende. Starkt skrivet. Personen i fråga borde få läsa denna dina dikt.
2011-04-06

  Fru Intighet
Frustration, smärta,
men åh.. så vackert skrivet!

"I den eviga jakten på att hålla liv i din älskarinna

Vi kan kalla henne lina"

Älskar hur du la upp det så fint.
lina(n), men samtidigt Lina, ett namn.
Åh, applåder!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W