Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsmekt hud

Solen penslar min hud
mitt hår fladdrar för vinden
vågorna slår mot strand
känner saltstänk emot kinden
det sjuder av lust och liv
jag lyssnar frihetssång
havet spelar för fullt
känner doft av salt och tång






mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-20 10:58



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Solen penslar min hud



+++++
2013-08-22

  peter markurth
bra
2013-08-20

  Bibbi VIP
Härligt.
2013-08-20

    ej medlem längre
Åh så ljuvligt diktat.
Väcker längtan i mitt inre som vattnar munnen, får ögonen att tåras och känslorna att svalla. Till mitt underbara Bohuslän.

Briljant diktat!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP