Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmodligen den bästa...i hela världen


sitter tyst framför dig

iakttar

din blick: reflektioner
verkar undvika min
rädd?
att förgås?

definitivt...

drar fingret längs din hals
uppifrån och ner

fukt på slät yta

en droppe lösgör sig

beskriver en båge och
lämnar en il på din utsida

avslöjar din djupa färg
din andra
din annorlunda

skymtar baksidan av din etikett

låter prismat av vätska
genomskinas av mina avsikter

med ett fast tag om din hals
för jag dig mot mina läppar
och kilar fast dem

mot din kant

min vackra andedräkt
på din yta

ett avbrutet andetag...

suger i mig
djupa klunkar av ditt inre

sträv sötma
…såsom du ska smaka

tömmer dig på allt väsentligt

blottar din botten
och du låter dig förgås

som salut
slickar jag i mig de sista dropparna och
slår dig i bardisken


Tar nog en till innan jag knallar hemåt...


















Fri vers av alfa VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-20 08:42



Bookmark and Share


    Nattviol
haha, underbar!
finns nog en och annan
kvinna som velat vara
den där ölen... *S*
2009-07-27

  JR
Haha, skitbra. Applåder...

PZ
2005-12-20

  Jessica Ebbesson
Erotik när den är som bäst *L*
2005-12-20

  Cris
Så jättekalas diktat om en öl!? Man tror ju naturligtvis ngt annat från början. Jag trodde hon grät... och så tar du ett fast tag om halsen....oj!
Kul att läsa, känner hur flaskan dunkar till i bardisken
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén