Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

Jag vill gå ut i världen,

vara skabbig,
vara vacker,

bli hög av nattens luft,
flyllas av det man inte ser,

slå folk i ansiktet,
känna adrenalinet pumpa!

Låt mig bli fri,
låt mig bli drottning av natten,
drottningen av vacker idioti ♥




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-04-06 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar