Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defekt

Det finns inget som är helt perfekt

En utopi är en spegelbild av en dröm

Lagom upplöst för att kunna upplevas som verklig

Skapad som perfekt verklighet

 

Perfekt

Så tråkigt

Hellre en defekt

Än miljoner perfekta

Sanningar

Kombinationer

Abstraktioner

Ansikten 

 

Lögner och sanningar blandas varje dag

Vad vet jag, varför jag hamnade här 

Behöver vi veta

Kan vi inte bara slappna av

Kan vi inte bara vila i oss själva, ett tag 




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 292 gånger
Publicerad 2011-04-06 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg