Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

jag vaknade just

rastlös och vaken

trött och naken

utanför vaknar staden

suset från motorvägen når mig

vattnet slår mot blecket

det blir regn idag

snön, isen och gloppet känns avlägset nu

solen färgar tapeten gul

det är en ny soluppgång på gång

och

jag tar

var dag

som

en vardag




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 301 gånger
Publicerad 2011-04-06 22:18



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skriftat. // AA
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg