Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som jag är

 

Det är jag som bestämmer vem jag är


Ingen kan ta det ifrån mig


Jag älskar den jag vill


Jag lever som jag önskar och vill


Det är det som är frihet…




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-06 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg