Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du sårar mig nu så sparkar jag dig mellan bena så du aldrig kan få barn.

Jag är galen i dig,
fast jag inte vill.

Du säger att du tycker om mig,
att du tror att du är kär i mig.

Men ingen vet ju, att vi känner så. Det är vår hemlighet.

Frågan är hur många du har hemligheter med.

Frågan är hur många fler du tycker om.

Sårar du mig nu, ja då lovar jag dig, då kommer du aldrig kunna få barn.

Jag är galen i dig,
fast jag inte vill.

Du kan såra mig. Men då kan du inte få barn. Det är ditt val.

Fan, jag tror jag är kär.




Fri vers av som det kan gå
Läst 911 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 23:39



Bookmark and Share


  Anna*
Smärtsam insikt med vacklande känslor - rädslor och kärlek ♥
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå