Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nue phoenix

jag har
fått
en tribaltatuering på hjärtat
som
inte går bort

livet går fort

mardrömmarna i grönt har börjat komma tillbaka
och ur de skapas ett hål, en grop med ord
som jag hämtar mitt nya skal ur

trär på mig mina nya ord
berättigar mig mitt nya jag

ömsar skin som en orm

som en puppa till en fjäril
byter rum




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 321 gånger
Publicerad 2011-04-07 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson