Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårs handling

Färga, raka, slit mitt hår.

Riva, sarga, döda mitt lår.

Smärtan omfamnar jag och fan att jag fäller en tår.




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 257 gånger
Publicerad 2011-04-07 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar