Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa "Jag har förstört dig"

Vissa nätter ringer jag dig fortfarande
och fastän det är jag som lugnar dig
så påpekar du gång på gång att du har förstört mig
är jag så trasig?

Jag mår bra
eller jag gör så jag mår bra
och jag mår bättre som smal
men jag hatar dig lite för de
röda ränderna som alltid uppstår
när jag inser att jag verkligen är utan dig

Du sa att jag är helt ensam
jag har bara valt bort livet ett tag för
timslånga samtal med någon jag vinglade runt
på en båt med flera år sedan

men ibland vill han bli hög och då är jag för låg för honom
kanske är jag ensam då

Jag mår bra
eller kanske vill jag få försvinna ibland
men det är bara för att jag inte
orkar att andas

Du sa att jag är i värre skick än dig
men jag har bara lite svårt att sluta falla

för dig
från dig

Du säger att jag måste börja leva igen
men jag

jag vill inte leva







Fri vers av Bline
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-07 10:31



Bookmark and Share


  Citrusblomma
jättefint <3
2011-04-07

  PPQ
grymt bra
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline