Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets klocka tickar..

Dagarna försvinner
år läggs till år
livets klocka tickar
tills en dag den slutar och slår


Då väntar något annat
där själen vill få ro
oändlighetens himmel
kallad evighetens bo..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-07 12:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jag hoppas och tror....
2011-04-08

    ordskalv
Döden är inte farligare än livet.
Jag är inte rädd för och dö men jag är rädd för och dö alldeles för tidigt.
2011-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser fram emot döden.
2011-04-07

  Bibbi VIP
Amen!
2011-04-07

    Yarissa
Fin text
2011-04-07

  ULJO
Fint skrivet om oändligheten, för visst finns det något bakom nästa krök?
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP