Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ordkonstnär var poeten Nils Ferlin..


Ordkonstnär..

Alla är inte
ordkonstnär..
så många skriver
det dom bär
fast det ändå
kan vara bra
kanske man inte
dikten vill ha
för vissa bara
äger nått..
en gåva som
just dom har fått
deras penna
formar ord
berör så många
på vår jord..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-04-07 17:00



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Att skriva Det dom bär är gott nog och behövs Tack
2018-07-18

  ULJO
Du är en sann ordkonstnär som verkligen berör i varje mening.
2011-04-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-07

    ej medlem längre
Stor konst att skriva så att det berör...
2011-04-07

    ordskalv
Alla kan skriva. Vem som helst kan fatta pennan och kladda ner några ord. Men alla vet inte hur man ska använda orden för att göra ett avtryck :)
2011-04-07

  Maiah VIP
bra diktat
2011-04-07

  filosofian
mmm fint och sant.
2011-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Bryr mig inte alls vad andra tycker, men jag insisterar på att kalla mig poet.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP