Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter och tänker..

Skymningen har passerat
natten är här
sitter och tänker..
på barnen jag håller kär
saknaden efter sonen
gör ont, ibland det tär
men vet i mitt hjärta
han skall vara där han är
min älskade dotter sover
så nära inpå
känner mig rik i livet
att jag är mamma åt dom två !!








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-07 23:32



Bookmark and Share


  ULJO
Undwerbar kärlek du förmedlar.
2011-04-11

  Bibbi VIP
Underbara känsla.
2011-04-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig kärlek
2011-04-08

  Järnkatten
Mycket vackert, kanske den största kärlek vi har...
2011-04-08

  aol
känner igen kärleken till barnen,
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP