Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd föder längtan..

Fast man bor nära
finns avstånd till varann
relationer bygger på närhet
som är äkta och sann
undrar om man skulle
känna saknad om man for
flyttade från staden
där man för tillfälligt bor..







mare










Fri vers av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-08 10:04



Bookmark and Share


  PPQ
den här gillar jag det var en spännande tanke och en spännande text
2011-04-19

  Ninananonia VIP
:)
Ibland kan längan döda kärleken!
Den smärtar för mycket.
Så den lägger sig i träda.
2011-04-09

  Bibbi VIP
Så bra formuleringar.
2011-04-08

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2011-04-08

  lodjuret/seglare VIP
som du så riktigt lyfter fram,
även längtan föder avstånd
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP