Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla möjligheter ligger framför mig, ahh, kanske inte balettdansös på det kungliga.....


Världen för mina fötter





utgå från mina möjligheter

se framåt igen

inte en massa löjligheter

bli min egen vän


jag vill ha glädje och liv

se solen lysa

inte vara så destruktiv

bara gå och mysa


men också vara effektiv

jobba för min rätt

kämpa för mitt liv

så intet går snett


vara till glädje för min nästa

såsom för mig

ibland vill jag festa

tillsammans med dig!






Fri vers av Christine Sabel
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-08 09:45



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härlig optimism, en raritet i dessa dagar, bra medicin för gamla "griniga" rebeller som undertecknad ! Bokmärker för studium !
2011-04-18

  Delilah Juno VIP
Go girl , go !
2011-04-15

    ej medlem längre
Dansande ord, visst är du en balettdansös! Utan tvivel!
2011-04-09

  anits VIP
härligt skrivet, visst så ska det vara
2011-04-08

    AA VIP
Bra text. Så ska livet vara..// AA
2011-04-08

  Ezmeralda VIP
Så fint skrivet, precis så ska det vara.
Kram
2011-04-08

  Eva Helene VIP
Javisst - härligt!
2011-04-08

  Järnkatten
Jajamän, så ska det vara :)...
2011-04-08

  Yrre VIP
Å man blir varm av dessa orden, fint!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel