Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen myskväll..

Nu så är det fredag
som många längtat så
få mysa vara hemma
med sköna kläder på
för då ska det njutas
av mat och massa sött
och sen när mörkret lagt sig
gäspar många och är trött







mare






Fri vers av mare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-08 17:33



Bookmark and Share


  ULJO
Härliga fredag
2011-04-11

    AA VIP
Nog är det så. Fredagsmys, sätta punkt, njuta av ledighet. // AA
2011-04-08

  Järnkatten
Najs ;)....
2011-04-08

    ej medlem längre
Skönt och avslappnat!
2011-04-08

  M.A.J.R
Tackar för en sådan text =)
2011-04-08

  Linda CH VIP
Gött!
2011-04-08

  Quasimodo
Inget är som fredagen, eller nästan!
2011-04-08

  Ninananonia VIP
Myspys!
I like it alot! :)
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP