Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oansvarigt!


Oansvarigt

eller

en sjukdom
att vara packad klockan 10 på morgonen?



Att leva

ett tonårs-liv när man fyllt 40 somrar,

patetiskt


kan man tycka.


Ilskan och illamåendet

vill ständigt

komma upp, i ordspyor.

Jag vill kräkas över den

som förstört mig.


Slitit upp min själ

och stoppat in en marinad av tvivel, ångest och sömnlöshet.


Jag vill slå
sparka
skrika

och säga hejdå

till det

som

inte längre finns.









En mamma.




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-09 11:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Din text fångar mig starkt, ja, tyvärr finns SÅ många vuxna som beter sig som små omogna barn...Du verkar vara den mogna !
Mitt hjärta ömmar för dig, men låt dig inte slås ner !!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad