Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan älska som du?

hade sökt en evighet
fråntagen rätten att finna
hade suktat en härlighet
borttagen var min sanning

det var så simpelt att skriva
så rent var den fulländade minnet
där vyer kunde dö vid den syn
när du vandrade in i mitt liv

kärleken fick ett språk
som kunde tydas av min himmel

aldrig skulle osanningen segra
det spår som visade vägen mot alla obesvarade frågor

ingen kan älska mer än kärlekens enda nivå

där finns vi

där finns jag

utan skuggor och dimbankar
utan andra verkligheter

bara vi
bara du

och bara jag




Prosa av Max Poisé
Läst 291 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-09 21:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En njutningsfull och finstämd "hymn" om Kärleken !
2011-04-11

  Lilla My* VIP
En enkel visa till den rena kärleken...ja, fint!
2011-04-10

  Ex¤animo
så enkel men så underbar är kärleken... vackra ord du formar.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé