Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tobaksbolagen tjänar massor...


Dödande pinne..

Rökning dödar
det finns inget bra
varför en "pinne"
i munnen ha ?






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-12 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer i kommentarerna nedan!
2011-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Fullständigt meningslöst. Som att elda upp pengarna.
2011-04-14

    ej medlem längre
Tobaksbolagen gnuggar händerna i förtjusning över stigande inkomster
apoteksbolagen tjänar pengar på dyra mediciner för KOL-besvär
tillverkarna av andningsapparater har goda dagar
nikotinslavarna hostar sig fram
har frivilligt tagit på sig denna last
2011-04-12

  tobbe berglund
du har så rätt så vännen ....
2011-04-12

  M.A.J.R
Instämmer verkligen med nedstående kommentar! Tack för läsningen.
2011-04-12

  Bibbi VIP
Nog det dummaste man kan göra att någonsin börja röka.
2011-04-12

  ULJO
Det kan man fråga sig? Har aldrig förstått tjusningen med rökning.
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP