Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en fin person

Hon frågade:

vem var den viktiga personen under din barndom?

jag sa mormor

med bruten röst

och grät tårar

som skulle ha gråtits

för fuckin' tio år sedan

 

Hon undrade:

om det var okej?

(med mig)

Och jag sa att det var en lättnad

att äntligen få sörja

att få erkänna

att jag saknar henne

till döds

 

Att jag önskar att hon funnits

längre

att jag inte förlorat henne

vid 18 års ålder

 

Hon var den som såg mig

som lät mig vara den jag var

 

Jag är en annan nu

jag är så mycket

tryggare

jag har funnit kärleken

till mig själv

och därigenom

även till 

mr J




Fri vers av Bevingad
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-10 00:43



Bookmark and Share


    Issand. VIP
tycker om den här, rakt och enkelt skrivet. var nog till stora delar likadant för mig, känner igen mig.
2011-04-18

    AA VIP
Bekräftelse är livets mening. Bli sedd. // AA
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad