Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta landet..

I tysta landet Sverige
smyger många omkring på tå
är rädda för att störa
tittar hellre gärna på..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-10 14:23



Bookmark and Share


  Bringebruden
Vi kan smitta varandra med leenden, det är början till mycket...
2011-04-11

  ULJO
Så sant, sådana är vi inbundna svenskar.
2011-04-11

  Sakrecoer
haha! ändå görs det så mycket musik här! men inte så mycket i parkerna, det är sant. Men för oss extraverta är det ju en för del, att se folk i ögonen och le är exotiskt nog för den röda mattan!
2011-04-10

  Larz Gustafsson VIP
"HAR tryckt ned" skulle det ju vara.
2011-04-10

  Bibbi VIP
En exakt beskrivning.
2011-04-10

  Järnkatten
Ja , tyvärr är det så...
2011-04-10

  aol
ja så sant
2011-04-10

  Larz Gustafsson VIP
JANTE jar tryckt ned folk.
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP