Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina vingar tog mig till USA, tur att jag flög ;)


När kärlek lindar om..

Om jag inte hade flugit
utan valt att stanna kvar
då hade inte barnen fötts..
dom är det bästa som jag har!!

När jag tittar på min dotter
min son bor inte här
blir jag påmind då jag mötte
hennes pappa och blev kär..

Så går det här i livet
när kärlek lindar om..
resultatet blev då barnen
vilken glädje när dom kom!!







mare















Fri vers av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-15 14:10



Bookmark and Share


  ULJO
Fin och kärleksfull text.
2011-04-18

    ej medlem längre
Vilken tur att man blir vingburen ibland!:)


"Så går det här i livet
när kärlek lindar om.."
2011-04-16

    AA VIP
Fin text- // AA
2011-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Linda
Bergling
2011-04-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-15

  Järnkatten
Frön av kärlek är ju bara underbara, hur man än vänder och vrider på det :)...
2011-04-15

  lisa"puzzle"svensson
fint, livet berikar...
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP