Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le min vän

Idag må vara en mörk dag för sinnet

lyft nu blicken och se ut genom fönstret

 

Där ler solen mot dig och endast dig

säger dig att ingenting är omöjligt

 

Så länge du följer dina drömmar

kommer dina drömmar följa dig

 

Trots att din blick idag är skymd

så väntar ett liv bakom det där berget

fyllt av sorgelösa lyckliga dagar

det är din förtjänst




Fri vers av Leosm
Läst 441 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-10 20:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt ;)
2012-02-14

  Lena Själsöga Keijser
du håller en av de vackraste ljusdroppar i dina händer kupade
och du bjuder den till seende

tack
2011-04-11

  Linda CH VIP
Härligt tröstande och hoppfull! Fint!
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm