Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädd, men sen...

Även den masklöse
kan vara maskerad
hur avskalad den
än tycks vara...

Men bakom ridån
i den depån...

När allt blir bart
vad tar då fart...

Vill tankarna vila
eller börjar de ila
blir de sin egen bila...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-10 21:31



Bookmark and Share


  aol
ja så kan det bli, bra rimmat vännen,
2011-04-12

  Michaela Dutius
Vilken rimmande skald du är....djupa och visa ord i vacker dräkt
2011-04-11

  ULJO
Du kan då skalda på ett sätt som intresserar läsaren.
2011-04-11

  Eva Langrath VIP
Fint skaldat
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt