Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

När du ligger här
Alldeles intill
Kan jag inte hjälpa

Att jag tänker på
Nästa gång
Du kliver upp

För att endast lämna kvar
Dina andetag
På min kudde




Fri vers av M_Franke
Läst 291 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-04-11 00:33



Bookmark and Share


  aol
slutet så bra
2011-04-17

  stenhur VIP
Försvinnande
förflyktigande
mångtydigt
meditativt
2011-04-11

  Ola Rydberg
Slutet gjorde den
mkt
vacker
2011-04-11

  Janne
Mycket känslosamt
bra skrivit"inlevelserikt"
dina ord griper tag
när jag läser
2011-04-11

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2011-04-11

  Julio
Oh vilken härlig, ger mig rysningar..det är sånt här jag älskar
2011-04-11

  Mow Dean
en väldigt fin text...
vacker, men med en underton av oro då jag läser.
2011-04-11

  Mow Dean
en väldigt fin text...
vacker, men med en underton av oro då jag läser.
2011-04-11

  Fru Intighet
Åh, så underbart!
Underbart beskrivning!
2011-04-11

  Line W
En text som förmedlar mycket känsla och som berör mig väldigt mycket.. Vemodig och vacker. Jag tycker jättemycket om den!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke