Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Även små djur kan känna stort.

Du slängdes bort i busken
Du blev generad men
ändå lite illamående
lilla ostron, du låg där
ensam bortkastad som
skräp…
Lilla ostron du ber,
ber till stjärnhimmelen
om att finns hem innan
ditt liv tar slut…




Fri vers av Nytid
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-11 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid