Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförberedd



alla förberedelser till trots
pepparkakor av alla formar
bullar med extra saffran
glöggen värmd
mandlar skållade

ett par veckor kvar är det nog...




Fri vers av Andasin
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-12-20 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin