Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoida vakendrömmar

Skuggad

Dygnet runt

Övervakad

Sattelit i omloppsbana

Signaler blir till bilder

Bilder någon annan ser

Svårt att känna vad som

Sanning eller lögn är

 

Himlen ser mig

Månen hör mig

Stjärnorna känner mig

Du styr mig

 

Flugan i taket ser allt

Ingen sanning

Ingen lögn

Går inte att undvika

Går inte förbi

Ögon ser

Öron hör

Avlyssnar

 

Fasettögon brinner

Ljuset i prismat bryter

Ingen kan se mer

Ingen kan höra mer

Ingen kan känna mer

Ingen, ingen mer än du




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg