Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden flyter stilla genom dagar


Nätter



Och du var natten
Mörk som längtans dröm
Långt där borta bakom månens ljus

Och jag var vaken under ljuset
Här bland bladens stilla ro
Tystnaden av fåglar

Och morgonen ska komma
Solen vakna här för mej
Jag kan inget ändra eller göra




Fri vers av van Couver
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 01:09



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Får nästan känslan av vackerhet som i svensköversättningar från gamla japanska originalhaikus

då blir ofta de svenska lite längre än 5-7-5 haikurader

Be well,
LPWJ
2011-04-12

    fillijox
Sol tittar fram och du kan inget ändra eller göra. Härligt!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver