Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen kändes lätt..

Vandrade genom
tysta gator
längs husfasader
och torg
stegen bar mig
lätt och kvickt
jag skyndade hem
till "min borg"
något fanns
som drev mig på
längtan..
till min lugna vrå







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-14 06:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Härlig text. Visst är det något visst med hemmets lugna vrä. Tid för vila och eftertanke. // AA
2011-04-16

  Bibbi VIP
Så har jag det också. Längtar ständigt hem till min "lugna vrå"
2011-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag bär ofta på just den längtan.
2011-04-14

  Linda CH VIP
Hem sköna hem där tryggheten finns. Vackert!
2011-04-14

    Annika J
Behaglig dikt ! Fint om glädjen att ha ett hem!
2011-04-14

  La Magnólia VIP
Så vacker och behaglig känsla du framkallar ...
2011-04-14

    eva m h
Målar en bild lätt att se!
2011-04-14

  ULJO
Hemmets lugna vrå, dit återvänder man alltid med glädje.
2011-04-14

  Ninananonia VIP
Gillar :)
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP