Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en påminnelse i tider ljusa...


Det är vad kärleken är!

en blick som kastades till marken
det hjärta som bränner en sfär
våra namn inristade i barken
det är vad kärleken är

sommarnattens ljuva bris
smekandes våra begär
hettan som smälter all is
det är vad kärleken är

morgondansen vaggande ljus
daggen som slår mot barriär
ömheten som lever i rus
det är vad kärleken är

kan ha dansat genom oskuldfulla snår
förfluten tid som kantar den stig
räknat all sommar,höst, vinter och vår
och förkastat all onödig intrig

fångad är jag i dess mirakel
flykt med en döende solitär
ord som skapar orakel
det är vad kärleken är

vägar som lyses upp hjärtslag
när kylan blir elementär
så vet jag att det kommer en dag
det är vad kärleken är




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-12 17:12



Bookmark and Share


  Meredith Ferlicia
Åååh nej...Du som skriver normalt bra, gör ett definitivt bottennapp här...håhåjaja. släpp slisket och visa de rätta orden..Överambitiöst hela vägen till den fattiga poetbanken!
2011-05-16

    Jane S VIP
jag kan inte annat än att hålla med faktiskt
2011-04-13

  Julio VIP
Denna gjorde du riktigt bra, kärleken är i alla former... du berättar en liten del av dess storhet.
2011-04-12

  Anya VIP
Ett mustigt kärlekskonstaterande. Jaa så är kärleken, du lyckas fånga essensen.
2011-04-12

  Maximillixen
Max, Max, Max... Det är fantastisk diktning <:
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé