Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslöst


SAKNAR MENING

Ser inte orden för alla bokstäver
Meningar visar sig vara på tapeten
”Ett stycke ord med mening, tack!”
Frasen låter kålrötterna lyfta,
hänga fritt i tanketrådar över tallriken,
som bara fanns där när den själv ville.


MENINGSFULLT

Dethänderattmanvilltryckainsåmycketmeningi
ettochsammaordsåattsjälvaordetblirmeningen

-”Hallå! Det där är min mening!”
-”Vaddå, din mening? Var det verkligen din mening?”


MENINGEN

…det som kunde sägas om mig bidrog till tystnaden
När sista ordet stilla ekar bort i tomheten
Återstår tystnaden
Den enda sanningen

Det osagda talar mer
Om min mening
Än vilka meningsfulla ord som helst

Läppjar försiktigt på nästa…


MENINGAR

Läs mina meningar som de är
Naket, utan egna reflektioner

Om ni kan

Jag kan inte läsa era meningar
Jag kan inte skriva utan mening

Kan ni?




Fri vers av alfa VIP
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-12-20 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén