Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste vara det vackraste världen har sett

Det är nästan så att det bränner lite
I min hud
När jag tänker på dina händer
I dess närhet
Och hur jag längtar
Efter din hårdhet och din mjukhet
Jag behöver inte ens kyssa dig
För att känna smaken av dig
Den vilar latent på min tunga
Jag vill lägga ned alla mina vapen
Och möta dig naken
Du är värd risken det innebär
För mig
Även om jag är rädd
Vill jag ge allt av mig
Lära mig varje millimeter av din kropp
Utantill
För att aldrig någonsin glömma
Visste du
Att allt du gör
Är som vacker musik
Och jag undrar
Kan det vara så
Att du är det vackraste
den här världen har sett
Och att mina ord
I samma ögonblick de lämnar mina läppar
Blir till något
Som betyder någonting

För dig




Fri vers av Line W
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-12 23:31



Bookmark and Share


  Monticha
sjukt berörande!
känner igen mig i varenda mening.
2011-04-20

    ej medlem längre
Ser att andra också upptäckt styrkan i dina ord. Kan bara säga: jag håller med dem i allt

Sådana rika texter måste ha sin grund i personliga erfarenheter. Allt blir mer berikande då
2011-04-13

  M_Franke
Så otroligt fylld av känsla, vacker o berörande till tusen
2011-04-13

  walborg
Fint att läsa.
2011-04-13

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-04-12

  Nikolai Jungsin VIP
kärleksfullt och utlämnande vackert
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W