Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krass sanning

När min skugga
Ser tillbaks på mig
Ser ner på mig
Inser jag inte bara
Min egen dödlighet
Utan även
Min egen oduglighet




Fri vers av M_Franke
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-13 21:19



Bookmark and Share


  Line W
Det är riktigt tungt, och berörande och jag gillar det!
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke