Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är aldrig lätt


Den första kärleken

Jag kan inte skriva en dikt

om dina sopor och sår
om dina tankar och spår
allt det du genomled
när du sa lämna mig ifred

Jag kan inte skriva

något som var ditt
när det egentligen var mitt
något du bara tog
jag minns inte ens om du log

Jag kan aldrig säga

att det kom ett nej
det blev till vår grej
tills det kom till ända
något jag visste skulle hända


Nej jag vill inte skriva
om dig
och om mig







och alla mina sår
som blöder från igår






Fri vers av Rumi
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-13 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi