Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista kvällen

Sista kvällen
Nyduschad, glad
Ömhet och närhet

Ibland är tvärtomspråket väldigt tydligt
När det totalt ruinerar hoppet

Och endast lämnar tomheten kvar




Fri vers av M_Franke
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-14 01:31



Bookmark and Share


  TT
...lite vemodig men bra skrivet och mycket läsvärd!!!
2011-04-14

  Mow Dean
tung
2011-04-14

  Line W
Ja.... vännen... tungt känns det, men du gör det så snyggt!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke