Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm i en vas

Varsamt lägger jag min dröm
Inuti en vas
För blåsten den är skrämmande
Med vingar utav glas
Jag möter vädrets ilska
Jag trotsar min natur
För fågelns hjärta blöder sakta
Fångad i en bur
Om solen kastar ned min kropp
Låt mig aldrig glömma
Så länge jag har kvar min vas
Kan jag ännu drömma




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C