Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven någonstans 1997




Lysande kärlek

Kärlek i dina ögon

Jag ser den värma mig

Jag känner det nu

Vad är vi på väg till

Jag har bara en känsla som växer för varje minut

 

Kom får du se, säger du

Jag undrar vad som händer

Horisonten faller, den försvinner

Allt rör sig

Jag snurrar runt

Jag känner svindel men vill ända se mer

 

Du skrattar

Ditt hår rör sig i vågor

Ögon som har ett djup

Något varmt och gåtfullt

 

Vad är på väg, jag undrar

Är det verkligt eller en dröm

Somnar jag nu och vaknar någon annanstans

Då vet jag att den här drömmen kan ta slut

Men den bara fortsätter

En känsla ger du mig

 

Du andas i en sällsam rytm  

Jag svarar med att bara falla djupare i dina armar

Du har och vill visa mig en styrka i det enkla, där kärleken lyser upp

 

Lyser upp mitt liv

Lyser upp mig nu

Kan du… 




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 11:19



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
så fint
2011-04-27

  Kajsa Jansson
jag älskar dig.
2011-04-15

  Katinka VIP
Superfin kärleksförklaring.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg